uterti-com

Just another WordPress site

A LEGJOBB Madeirai körutak és hajóutak

Madeirai körutak és hajóutak

A szubtrópusi klímával és gazdag kultúrájával Madeira szigetvilága csábító tennivalókkal csábítja a cirkálókat mind a szárazföldön, mind a tengeren. Míg Madeira strandjai, konyhája és építészete csábítóak, a varázslatosabb élmények egy része ezen a varázslatos szigeten a vízből származik, ahol bálnákat és delfineket fedezhet fel természetes élőhelyükön, vagy elhajózhat lélegzetelállítóan gyönyörű sziklák, védett öblök mellett, és látványos sziklaképződmények.

Egyedül fedezheti fel Madeira lenyűgöző táját, autót bérelhet, és követheti a kanyargós utakat vagy vezetett túrákat, amelyek festői kilátókhoz és történelmi nevezetességekhez vezetnek. De ha olyan izgalmas élményt keres, amely valóban bemutatja ezt a trópusi paradicsomot, íme a tíz legjobb hajótúra Madeirán.

Madeira körutazás

Ez kötelező minden madeirai körutazáson. Akár nappal, akár éjszaka mész, ez egy elbűvölő élmény, amely biztosan örökre veled marad. Ahogy egyre feljebb siklik Madeira buja trópusi növényzete felett, nem győzi csodálkozni káprázatos szépségén, és ez a felejthetetlen pillanat a körút fénypontja lesz.

A LEGJOBB Madeirai körutak és hajóutak

Madeira kötelező úti cél a borkedvelők számára, ahol a szőlőültetvények, mint a Blandy’s és a HM Borges kínálnak túrákat és kóstolókat a jellegzetes madeirai borokból. Kóstolja meg a helyi finomságokat körútja során, és biztosan megtalálja az új kedvenc borát, vagy legalább olyat, amelyiktől még többet szeretne visszatérni!

Ha kihívásra vágyik madeirai körútja során, fontolja meg, hogy feltúrja Pico Ruivo-t egy napra. A túra elsöprő kilátást nyújt a tengerpartra, és nagyszerű módja annak, hogy a hajón töltött idő után feldobja a szívét. Alternatív megoldásként ellátogathat a sziget körüli számos egyéb ösvény egyikébe, és lazább tempóban gyönyörködhet a tájban.

Hajózzon keresztül Madeira türkizkék vizein egy privát charter fedélzetén, és egyedülálló szemszögből csodálhatja meg a sziget titkos zugait. Ez egy fantasztikus lehetőség a bálnák és delfinek felfedezésére a körút során, és egész évben láthatja őket.

Bár minden bizonnyal egyedül is elmehet egy naplemente körutazásra, a legjobb, ha a hajó parti kirándulási osztályán keresztül foglal. Ezzel megkímélheti Önt attól a fáradságtól, hogy saját maga szervezzen taxizást a felvonóhoz, a szánkózás találkozási pontjához és a Blandy’s borozóhoz, valamint fedélzeti kommentárt is tartalmaz, amely elmagyarázza az elhaladó látnivalók jelentőségét.

Ha Madeira körútra indul, ne felejtsen el fényvédőt csomagolni! És mindenképpen kóstolja meg a sziget finom ételeit, köztük a filet de espada-t, a hagyományos madeirai módon elkészített kardhal steaket, passiógyümölccsel és banánmártással, vagy a füstös espetada madeirense-t, a marhahúskockákat nyárson fán vagy faszénen grillezve. És ne hagyja ki anélkül, hogy kipróbálná a bolo de mel de cana-t, a helyi mézes süteményt.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *